Скликання: 7
Сесія / комісія: 12
Тип документу: Поіменне голосування
Дата: 01.08.2018
Номер документу: -
Назва документу: Порядок денний 15 сесія
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження розпоряджень сільського голови (0.1 МБ)
  2. Про співфінансування будівництва закладу охорони здоров’я – амбулаторіїПМСД на 1-2 лікаря з житлом в с. Квітневе по вул. Першотравнева 6А. (0.11 МБ)
  3. Про виділення коштів з місцевого бюджету Попільнянському ВП Коростишівського ВП ГУНП в Житомирській області. (0.1 МБ)
  4. «Про надання дозволу відділу освіти на використання коштів за програмою співфінансування між обласним і місцевим бюджетом» (0.12 МБ)
  5. Про затвердження звіту про виконаннясільськогобюджету за І півріччя 2018 року. (0.1 МБ)
  6. Про внесення змін до сільського бюджету 2018 року. (0.11 МБ)
  7. Про надання дозволу на приватизацію житлової квартири Гладишко А.М. (0.1 МБ)
  8. Про надання дозволу на приватизацію житлової квартириГладишко В.А. (0.11 МБ)
  9. Про надання дозволу на приватизацію житлового будинку Гурському М.В. (0.1 МБ)
  10. Про надання дозволу на приватизацію житлової квартириГурській О.В (0.1 МБ)
  11. Про надання одноразової матеріальної допомоги жительці с. Квітневе Борисюк В.В. (0.1 МБ)
  12. Про надання одноразової матеріальної допомоги жителю с. Єрчики Маленькому В.В. (0.11 МБ)
  13. Про надання одноразової матеріальної допомоги жительці с. Єрчики Сябрюк М.Ф. (0.1 МБ)
  14. Про надання одноразової матеріальної допомоги жителю с. Кошляки Кирушку О.О. (0.11 МБ)
  15. Про надання одноразової матеріальної допомоги жителю с. Романівка Чепурі М.Н. (0.11 МБ)
  16. Про надання одноразової матеріальної допомоги жительці с. Почуйки Заріцькому М.І. (0.1 МБ)
  17. Про надання одноразової матеріальної допомоги жительці с. Почуйки Свирид А.В. (0.11 МБ)
  18. Про розроблення детального плану території с. Почуйки вул. П»ята Сотня (0.11 МБ)
  19. Про затвердження технічної документаціїіз землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) ПСП «Україна» (0.11 МБ)
  20. Про затвердження технічної документаціїіз землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки в натурі (намісцевості) ПСП «Україна» (0.11 МБ)
  21. Про затвердження технічної документаціїіз землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Зайцевій О.В. (0.11 МБ)
  22. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі у власність Мельниченку І.М. (0.11 МБ)
  23. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі у власність Бойку О.М. (0.11 МБ)
  24. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)ПСП «Україна» (0.11 МБ)
  25. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)ПАФ «Єрчики» (0.11 МБ)
  26. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)Страшенко О.В., Криштопу А.Б., Бондаренку В.В. (0.11 МБ)
  27. Про наданнядозволу на розробленнятехнічноїдокументаціїізземлеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)Шиловській Л.С., Шиловській Н.А., Шиловському Д.С. (0.11 МБ)
  28. Про надання дозволу на розробленняпроекту землеустрою щодо відведенняземельноїділянки з метою передачіна умовах оренди ПСП «Україна» (0.11 МБ)
  29. Про надання дозволу на розробленняпроекту землеустрою щодо відведенняземельної ділянки з метою передачіу власність Грозі В.М. (0.11 МБ)
  30. Про надання дозволу на розробленняпроекту землеустрою щодо відведенняземельної ділянки з метою передачіу власність Грозі О.М. (0.11 МБ)
  31. Про надання дозволу на розробленняпроекту землеустрою щодо відведенняземельної ділянки з метою передачіу власність Грозі А.М. (0.11 МБ)
  32. Про надання дозволу на розробленняпроекту землеустрою щодо відведенняземельної ділянки з метою передачіу власність Юденку Ю.С. (0.1 МБ)
  33. Про надання дозволу на розробленняпроекту землеустрою щодо відведенняземельної ділянки з метою передачіу власність Барановському В.М. (0.11 МБ)
  34. Про надання дозволу на розробленняпроекту землеустрою щодо відведенняземельної ділянки з метою передачіу власність Єдинаку С.В. (0.11 МБ)
  35. Про надання дозволу на розробленняпроекту землеустрою щодо відведенняземельної ділянки з метою передачіу власність Зайцеву І.М. (0.11 МБ)
  36. Про надання дозволу на розробленняпроекту землеустрою щодо відведенняземельної ділянки з метою передачі у власність Котвицькому І.П. (0.11 МБ)
  37. Про надання дозволу на розробленняпроекту землеустрою щодо відведенняземельної ділянки з метою передачіу власність Мінічу С.І. (0.1 МБ)
  38. Про надання дозволу на розробленняпроекту землеустрою щодо відведенняземельної ділянки з метою передачіу власність Касянчуку Ю.В. (0.11 МБ)
  39. Про надання дозволу на розробленняпроекту землеустрою щодо відведенняземельної ділянки з метою передачіу власність Луб’янському В.П. (0.11 МБ)
  40. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведенняземельної ділянки з метою передачіу власність Баранову О.А. (0.11 МБ)
  41. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведенняземельної ділянки з метою передачіу власність Свинаренку О.П. (0.11 МБ)
  42. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведенняземельної ділянки з метою передачіу власність Бірюкову З.В. (0.11 МБ)
  43. Про надання дозволу на розробленняпроекту землеустрою щодо відведенняземельної ділянки з метою передачіу власність Матиціну І.М. (0.11 МБ)
  44. Про надання дозволу на розробленняпроекту землеустрою щодо відведенняземельної ділянки з метою передачіу власність Данилюку Я.В. (0.11 МБ)
  45. Про надання дозволу на розробленняпроекту землеустрою щодо відведенняземельної ділянки з метою передачіу власність Марчуку В.О. (0.11 МБ)
  46. Про надання дозволу на розробленняпроекту землеустрою щодо відведенняземельної ділянки з метою передачіу власність Рятте С.В. (0.11 МБ)
  47. Про надання дозволу на розробленняпроекту землеустрою щодо відведенняземельної ділянки з метою передачі у власність Буту С.А. (0.11 МБ)
  48. Про надання дозволу на розробленняпроекту землеустрою щодо відведенняземельної ділянки з метою передачіу власність Борисовець М.М. (0.11 МБ)
  49. Про надання дозволу на розробленняпроекту землеустрою щодо відведенняземельної ділянки з метою передачіу власність Гриценко В.П. (0.11 МБ)
  50. Про надання дозволу на розробленняпроекту землеустрою щодо відведенняземельної ділянки з метою передачіу власність Гурінчук О.Л. (0.11 МБ)
  51. Про надання дозволу на розробленняпроекту землеустрою щодо відведенняземельної ділянки з метою передачіу власність Загорській О.М. (0.11 МБ)
  52. Про надання дозволу на розробленняпроекту землеустрою щодо відведенняземельної ділянки з метою передачіу власність Кирій Н.І. (0.11 МБ)
  53. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведенняземельної ділянки з метою передачіу власність Балан Л.В. (0.1 МБ)
  54. Про надання дозволу на розробленняпроекту землеустрою щодо відведенняземельної ділянки з метою передачіу власність Коваленко Т.П. (0.11 МБ)
  55. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведенняземельної ділянки з метою передачіу власність Олійник Т.М. (0.1 МБ)
  56. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведенняземельної ділянки з метою передачіу власність Рибальченко О.О. (0.1 МБ)
  57. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведенняземельної ділянки з метою передачіу власність Стецюк С.І. (0.1 МБ)
  58. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведенняземельної ділянки з метою передачіу власність Кухарчуку Ю.М. (0.11 МБ)
  59. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведенняземельної ділянки з метою передачіу власність Швець Л.Л. (0.11 МБ)
  60. Про надання дозволу на розробленняпроекту землеустрою щодо відведенняземельної ділянки з метою передачі у власність Піскун Ф.Ю. (0.11 МБ)
  61. Про надання дозволу на розробленняпроекту землеустрою щодо відведенняземельної ділянки з метою передачіу власність Захарченку О.Ф. (0.11 МБ)
  62. Про надання дозволу на розробленняпроекту землеустрою щодо відведенняземельної ділянки з метою передачі у власність Шиловській Л.С. (0.11 МБ)
  63. Про укладання додатковоїугоди із спадкоємцем Смаглюк С.П. (0.11 МБ)
  64. Про розмежуванняземельноїділянки за цільовимвикористанням Блаженко Г.Д. (0.1 МБ)
  65. Про розмежуванняземельноїділянки за цільовимвикористанням Пальчуку О.В. (0.11 МБ)
  66. Про розмежуванняземельноїділянки за цільовимвикористанням Давидчук Г.П. (0.1 МБ)
  67. Про розмежуванняземельноїділянки за цільовимвикористанням Гончаровій М.П. (0.11 МБ)
  68. Про внесення змін до рішення 10сесії 7 скликання Єрчицької сільської ради від 10.08.2016року Рибачук Г.В. (0.12 МБ)
  69. Про внесення змін до рішення 14сесії 7 скликання Квітневої сільської ради від 26.06.2018року ТОВ « Полюс». (0.11 МБ)
  70. Про погодження на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі у власність Криштопу В.В. (0.11 МБ)