Повідомлення

про оприлюднення проектів регуляторних актів

 

Керуючись статтею 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики в сфері господарської діяльності» Квітнева сільська рада виносить на публічне обговорення проекти рішень ради:

 «Про встановлення на території Квітневої сільської ради єдиного податку на 2021 рік»;

«Про встановлення на території Квітневої сільської ради ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки  на 2021 рік»;

«Про встановлення на території Квітневої сільської ради ставок та пільг із сплати земельного податку на 2021 рік»;

«Про встановлення ставки транспортного податку на території Квітневої сільської ради на 2021 рік»;

 

         Прийняття рішень з даних питань необхідно для прозорого та ефективного встановлення податків, збільшення надходжень до сільського бюджету, здійснення необхідного контролю за своєчасністю та повното проведення платежів.

         Адреса розробника проекту, до якої належить надсилати зауваження і пропозиції та при необхідності ознайомитися із додатковими матеріалами: Квітнева сільська рада, тел.(04137) 72-2-35.

         Офіційний сайт Квітневої сільської ради kvitneva.gromada.org.ua.     Поштова адреса: 13532, с.Квітневе, Майдан Небесної сотні, 1, Попільнянського району, Житомирської області.

         Зауваження та пропозиції до проекту регуляторного акта від зацікавлених осіб приймаються в надрукованому вигляді на протязі одного місяця з дня оприлюднення даного проекту рішення за вищезазначеною адресою.

         Аналізи регуляторного впливу даних регуляторних актів та додатків до рішень сесій розміщено на офіційному сайті Квітневої сільської ради kvitneva.gromada.org.ua.

 

 

Сільський голова                                                                 А.С. Олійник